Hi, wat leuk dat je hier bent! Ik ben Kaylee en fotograaf van jullie liefdesverhaal; bruiloften, maar ook koppels, zwangerschappen, newborn, gezinnen en  families.

Als klein meisje wou ik bij de marechaussee. Dat leek me gewoon ontzettend tof; wisselend werk, nooit een dag hetzelfde, iets betekenen voor de mensen om mij heen en ze te kunnen helpen met waar ik goed in ben. Toen ik het idee van ‘uitgezonden worden op missie’ toch wel erg spannend vond koos ik er voor om de Engelstalige hotel- en eventmanagement opleiding te kiezen. Iets heel anders, maar wel een uitdaging én vooral mens-gericht. Maar naar mate de tijd vorderde merkte ik dat dit niet het dichts bij mijn hart lag. Dus besloot ik mijn hart te volgen.

Fotograferen heb ik altijd leuk gevonden. Als klein meisje stond ik  in iedereen z'n gezicht te zwaaien met de familie camera. Wat mij vooral aansprak waren de verhalen die boven water kwamen wanneer ik oude foto's vond. De glinstering in m'n opa's ogen wanneer hij vertelt over hoe hij mijn oma 60 jaar geleden leerde kennen. Dat kan ik niet beschrijven, maar ongetwijfeld dat je weet wat ik bedoel. De herinneringen die weer naar boven komen en herleefd worden door het kijken naar een foto; dat is waar ik het voor doe. Onbetaalbaar en zó waardevol. Wie weet ontmoeten we elkaar ooit en kijk jij later terug op een moment dat we samen hebben beleefd, voor eeuwig vastgelegd. 

Over Kaylee Burger

Familie van den Boogard

1/4

Over jou waren ze het meest enthousiast

Lieve Kaylee, wat een mooie foto’s heb je voor ons gemaakt! We hebben inmiddels wel wat ervaring met fotografen voor de kinderen, maar over jou waren ze het meest enthousiast! Het was niet makkelijk voor je om onze zes kinderen allemaal mooi op de foto te krijgen, maar je voelde hen goed aan en bleef heel rustig terwijl zij rondstuiterden en hierdoor is het je gelukt hele mooie foto’s te maken. De ongedwongen sfeer, en ook vele niet geposeerde foto’s hebben een heel mooi resultaat opgeleverd waar we nog jaren van gaan genieten. 

Burcu en Mesut

2/4

Kaylee weet precies de momenten te pakken

We zijn super blij met de foto’s die zijn genomen door Kaylee!
Voor ons als jong gezin was het een zeer bijzondere dag om deze waardevolle momenten vast te leggen. Ongetwijfeld zullen we over 30jaar nog met een glimlach terugkijken. Onvergetelijk!

De foto’s zijn bijzonder mooi en van zeer hoge kwaliteit. Kaylee weet precies de momenten te pakken en kan hier echt een pracht werk van maken! Zeer professioneel en deskundig!


wij voelde ons meteen op ons gemak

Kaylee als fotografe op onze dag was een droom die uitkwam! Ze gaat zo ontspannen te werk  en wij voelde ons meteen op ons gemak bij haar. Hierdoor hebben wij foto’s die van het beeld afspatten! Dankjewel Kaylee voor de prachtige foto’s!

Romy en Niels

3/4

we zijn zo blij met een vader-dochter moment op beeld!

Ik vroeg kaylee voor een shoot van mij en mijn vader. Ik vond het zo spannend. Ik dacht namelijk dat het ongemakkelijk zou zijn om 'verplicht' op een foto te moeten, maar dat was het absoluut niet! Kaylee stelt je gerust en alles ging zo natuurlijk. Ohja, en dan het eind resultaat... deze vrouw heeft pure gouden handen! We zijn er zo blij mee dat we een vader en dochter moment op beeld hebben. Iedereen die er aan zit te denken om een shoot in te plannen zeg ik tegen niet twijfelen en gewoon doen, want je hebt dat moment voor altijd op beeld!

Familie Palmas

4/4

Gezien in