Over mij &

mijn visie

love stories | hotels | restaurants | reizen

Het meest van mijn tijd heb ik doorgebracht met m'n camera. Ik groeide op in het Oosten van Nederland en Amsterdam en genoot van de veranderende landschappen. Later studeerde ik Hotel & Eventmanagement aan Hogeschool Tio en herontdekte ik mijn liefde voor reizen. Nu specialiseer ik me in het vertellen van krachtige en unieke verhalen - van hotels, restaurants, ondernemingen, koppels en gezinnen, in Nederland en het buitenland.

achtergrond

Mijn passie voor storytelling is ook zichtbaar in mijn hotel en restaurant fotografie. Hier komen al mijn passies samen - goede samenwerkingen, branding, styling, plannen en uitvoeren. Ik zou niets liever doen dan m'n leven lang ondernemen en fotograferen. Ik hoop dat dit niet alleen zichtbaar is, maar ook voelbaar wanneer je naar mijn werk kijkt.

verhalen, mooie plekken en liefdevolle mensen - van het strand op Aruba, tot de bergen in Cappadocia, wolkenkrabbers in Londen en verder. Er zijn zoveel mooie verhalen die doorgegeven mogen worden. Daarom hecht ik veel waarde aan tijdloze en kwalitatieve foto's - om generaties door te geven.

Na mijn studie en banen in top hotels was ik opzoek naar iets anders en begon mijn carriere als koppel- en trouwfotograaf. Ik specialiseerde mij in storytelling en had meteen een grote liefde voor lichte, dromerige en artistieke, maar toch natuurlijke, foto's. Met mijn fotografie deel ik mijn kijk op de wereld: vol bijzondere

vertrouwd door:

wat kenmerkt mijn werk

foto's die een leven lang meegaan

Ik geloof dat je door foto's een moment weer opnieuw kan beleven. Daarom hecht ik veel waarde aan kwalitatief goede en tijdloze foto's, zodat je na jaren terug kan kijken op die fijne momenten. Ook ben ik ervan overtuigd dat foto's niet thuishoren in een map op de PC, daarom zitten bij al mijn lovestory shoots een 15x15 album en 10x15 prints.

Voor mij is dit het belangrijkste aspect van mijn werk. Er zijn meer mensen die mooie plaatjes kunnen schieten, maar zorgen dat jij je op je gemak voelt is niet iets dat iedereen kan. Ik zorg ervoor dat jij je comfortabel voelt, plezier hebt en totaal niet nadenkt over poseren. Hierdoor zijn de foto's spontaan, elegant, tijdloos en met oog voor detail.

wat kenmerkt mijn werk

voel je comfortabel & wees jezelf!

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2022

all rights reserved

|

algemene voorwaarden

|