Over mij &

mijn achtergrond

Bruiloften | Koppels | families | hotels | restaurants | reizen

Een leven zonder camera: ik kan het me niet meer voorstellen. Toch duurde het even voordat ik me realiseerde dat ik van fotografie ook mijn beroep van kon maken. En dat was prima, want in de tussentijd heb ik ervaring opgedaan waar ik ook als fotograaf van profiteer. Met mijn foto’s vertel ik krachtige en unieke verhalen – van hotels, restaurants, bedrijven, koppels en gezinnen, in Nederland en daarbuiten. 

Achtergrond

Zal ik gewoon maar iets over mezelf vertellen? Ik groeide op in het oosten van Nederland en in Amsterdam. Twee totaal verschillende leefomgevingen, waarvan ik allebei genoot. Het zit blijkbaar in mij om me snel ergens op mijn gemak te voelen. Een handige eigenschap voor een fotograaf.

Zintuigen aanscherpen
Later studeerde ik Hotel & Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Daar werd mijn liefde voor reizen verder aangewakkerd. Nieuwe landschappen en culturen ontdekken, leren omgaan met mensen, al mijn zintuigen aanscherpen – een supergoede basis voor het werk dat ik nu doe.

Van hotelmanagement naar fotografie
Na een aantal toffe banen in tophotels werd het tijd voor wat mij nóg meer aan het hart lag en maakt ik de switch naar koppel- en trouwfotograaf. Ik specialiseerde mij in storytelling en had meteen een voorliefde voor lichte, dromerige en artistieke, en tegelijk natuurlijke foto's.


Liefde voor storytelling
Mijn passie voor storytelling is ook zichtbaar in mijn hotel- en restaurantfotografie. Hierin komt alles samen waarin ik uitblink: samenwerking, branding, styling, planning en uitvoering. Ik wil niets liever doen dan m'n leven lang fotograferen en ondernemen. En ik denk dat deze gedrevenheid voelbaar is wanneer je naar mijn werk kijkt.

Tijdloze foto’s
Met mijn fotografie deel ik mijn kijk op de wereld: vol bijzondere verhalen, indrukwekkende plekken en liefdevolle mensen – van het strand in Bloemendaal of op Aruba, de bergen in Cappadocia tot wolkenkrabbers in Londen. Er zijn zoveel onvergetelijke momenten om over te dragen. Daarom hecht ik grote waarde aan de kwaliteit en tijdloosheid van foto's – zodat ze generaties kunnen worden doorgegeven.

Spreekt mijn werk en visie jullie aan? Dan stel ik voor dat we snel kennismaken! Ik hoor graag welk verhaal ik met mijn foto’s mag vastleggen – van je bedrijf, jullie liefde of gezin. Laat je gegevens achter of pak de telefoon.


Neem contact op

vertrouwd door:

Foto's die een leven lang meegaan

Ik geloof dat je door foto's een moment weer opnieuw kan beleven. Daarom hecht ik veel waarde aan kwalitatief goede en tijdloze foto's, zodat je na jaren terug kan kijken op die fijne momenten. Ook ben ik ervan overtuigd dat foto's niet thuishoren in een map op de PC, daarom zitten bij al mijn lovestory shoots een 15x15 album en 10x15 prints.

Voor mij is dit het belangrijkste aspect van mijn werk. Er zijn meer mensen die mooie plaatjes kunnen schieten, maar zorgen dat jij je op je gemak voelt is niet iets dat iedereen kan. Ik zorg ervoor dat jij je comfortabel voelt, plezier hebt en totaal niet nadenkt over poseren. Hierdoor zijn de foto's spontaan, elegant, tijdloos en met oog voor detail.

Voel je comfortabel en wees jezelf!

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2024

all rights reserved

|

algemene voorwaarden

|