Achter de camera

over mij

Fotograaf uit Alkmaar (Noord-Holland) die met veel plezier mooie beelden maakt van bijzondere fases in het leven, unieke verhalen en de kleine details — overal waar ik ga

foto door: michelle wever

Waarom? Dat bleek is als klein meisje al veel gevraagd te hebben. Ik was altijd geïnteresseerd waarom iets was of hoe dat kon, hoe mensen vroeger leefden of zelfs persoonlijker... hilarische verhalen van mijn opa of de verhalen van m'n vader die opgroeide in de Jordaan. 

Beelden zetten die verhalen kracht bij. Een verhaal is gewoon een verhaal en een foto gewoon een foto. Juist samen maken ze het compleet, écht, herleefbaar en deelbaar. Niet alleen in mijn leven, maar ook in die van jou. 

Jouw leven is een waardevol verhaal dat gedocumenteerd mag worden. De grote momenten, maar ook de kleine alledaagse momenten. Gewoon zoals het leven nú is, wie jij bent, waar je blij van wordt en waar je het meest van houdt. Maar niet op de simpele manier, maar met extra aandacht en oprechte interesse, want dat is wat het verdient.mijn waarom

Het bos of het strand zijn echt plekken waar ik tot rust kom. De frisse lucht, de geuren en het geluid van de zee of vogels. Mijn plek als ik weer eens wat meer in het 'nu' mag zijn.

de natuur

Ik ben écht het grootste dierenmens op aarde. Zo ook 1,5 jaar lang baasje van dit prachtbeest. Helaas kon ze ivm karakter niet bij ons blijven, toch blijft ze altijd deel van het gezin.

onze bengaal, nala

04

Reizen is voor mij iets bijzonders, want elk land en elke cultuur is anders. Parijs, Cappadocia, Rome en Praag vond ik super mooi. Op m'n bucketlist staat nog: een langere tijd in Afrika, Finland, Thailand en een rondreis door Frankrijk.

reizen

03

Wat mij écht gelukkig maakt in het leven is knusheid en warmte in huis. Samen met vrienden en familie, de kaarsen aan, een goede rose en genoeg eten op tafel (kleine tapas snacks). Gewoon het samen zijn en echt tijd voor elkaar hebben.

tijd voor elkaar

02

05

Tv en Youtube zijn tegenwoordig hét middel om te ontspannen of te leren, maar heb je ooit wel eens zo'n goed boek gelezen dat je de tijd volledig vergat?

een goed boek lezen

06

Marlon en ik hebben elkaar in 2015 ontmoet toen hij als vreemde bij mij een Mysteryland kaartje kwam ophalen. Een jaar later spraken we voor het eerst af en sindsdien altijd samen gebleven. We wonen nu in Heerhugowaard (tegen Alkmaar, Noord-Holland)

m'n grote liefde

01

Things I love

“I'VE LEARNED THAT PEOPLE WILL FORGET WHAT YOU SAID, PEOPLE WILL FORGET WHAT YOU DID, BUT PEOPLE WILL NEVER FORGET HOW YOU MADE THEM FEEL.”

Voeg je bij de vrienden die mij volgen voor mijn laatste werk, tips en tricks, leuke aanbiedingen en persoonlijke verhalen.

bekijk dan eens mijn instagram

ook gek op mooie plaatjes?

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2021

all rights reserved

|