Hi, wat leuk dat je hier bent! Ik ben Kaylee. Trouw- en portretfotograaf, wonend in Heerhugowaard, Noord-Holland. 

Wanneer je mij boekt als jullie fotograaf wil ik niet alleen aanwezig zijn met mijn camera. Ik wil jullie herinneringen vastleggen. Dit doe ik met natuurlijk licht, oog voor detail en het liefst tijdens golden hour, de laatste uren voordat de zon onder gaat, of op een mooie lichte binnenlocatie. Dit zorgt voor dromerige, romantische beelden en een heerlijke relaxte sfeer met als resultaat tijdloze, spontane beelden zodat jullie nog generaties lang van het moment kunnen nagenieten.

Ik zou mezelf omschrijven als sociaal, open en meedenkend. Geïnteresseerd en geduldig. Ondernemend en sportief. Ik geniet van het zonlicht aan het einde van een mooie dag. Van een kopje koffie en van onze lieve Bengaal Nala.

Ik ben erg benieuwd naar jullie en kan niet wachten om jullie te ontmoeten! 


Liefs,Kaylee

OVER MIJ

Marlon en ik hebben elkaar 4,5 jaar geleden leren kennen en vanaf dag een zijn we elke dag samen. Hij is het meest zorgzame en lieve mens dat ik ken en staat achter al mijn gekke, waanzinnige ideeën. Hij heeft zijn eigen bedrijf in zonnepanelen, is super handig, sportief en pakt elke spin of insect om mij rustig te doen slapen (want iel spinnen, do I need to say more?). 

a little story for you

Tja, wat moet ik hier nou nog meer van zeggen? Nala is begin januari 2020 bij ons komen wonen als kleine kitten van 15 weken oud en we zijn zo gigantisch gek met d'r. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nooit echt een kattenmens was, maar dit kleine beestje brengt zoveel liefde in huis dat ik nu niet anders kan zeggen als dat ik om ben en haar niet meer kwijt wil.

a little story for you

Wandelen door grote open landschappen tussen de schapen in Nederland of rennend door de kleine nauwe straatjes in Rome, mij maak je er gelukkig mee. 

Ik geloof dat we nooit genoeg plekken hebben gezien in de wereld en dat overal iets waardevols te zien/leren valt. Vooral in de kleine dingen.

a little story for you

The blog

Instagram

lees het hier

Op instagram vind je mijn recente werk, persoonlijke kiekjes en reizen. Voeg me toe & let's get to know each other!

let's connect

Wist je dat je meer van mijn werk kan zien en verhalen kunt lezen op m'n blog? Inclusief persoonlijke verhalen en behind the scenes!