Een professioneel derde wiel aan de wagen, maar hey I LOVE it! Tijdens jullie dag wil ik niet alleen aanwezig zijn met mijn camera, ik wil meer zijn dan dat. Ik wil samen jullie herinneringen vastleggen; niet geposeerd, nep of onrealistisch, want dat kan iedereen. Ik wil dieper gaan, jullie vastleggen zoals jullie zijn en hoe jullie liefde is. 

Dit doe ik met natuurlijk licht, het liefst tijdens golden hour, de laatste uren voordat de zon onder gaat. Dit zorgt voor dromerige, romantische beelden en een heerlijke relaxte sfeer.

Hi, ik ben Kaylee

Over de fotograaf

Toen ons zoontje Davey een paar weekjes oud was, heeft Kaylee een lifestyle shoot gedaan bij ons thuis. Wij vonden het erg fijn dat ze bij ons thuis kwam, wat vertrouwd voelde. Kaylee heeft ontzettend mooie foto’s gemaakt van ons drietjes! Ze had veel geduld met het maken van de foto’s van Davey. Ze had allerlei leuke ideeën om... 

mijn klanten hebben

Lees meer beoordelingen

de liefste dingen

te zeggen

Marlon en ik hebben elkaar 4,5 jaar geleden leren kennen en vanaf dag een zijn we elke dag samen. Hij is het meest zorgzame en lieve mens dat ik ken en staat achter al mijn gekke, waanzinnige ideeën. Hij heeft zijn eigen bedrijf in zonnepanelen, is super handig, sportief en pakt elke spin of insect om mij rustig te doen slapen (want iel spinnen, do I need to say more?). 

leer mij beter kennen

Volgende

liefde

Veel hoef ik hier niet over te vertellen denk ik, want wie houdt er nou niet van honden? Ik ben opgegroeid met de liefste honden op de wereld en nu dat Marlon en ik samenwonen missen we ze enorm. Ik hoop dat we ooit samen een hond nemen waarmee we kilometers kunnen wandelen, uren kunnen knuffelen en jarenlang van mogen genieten. "After all, they don’t call dogs “man’s best friend” for nothing."

Leer mij beter kennen

Volgende

honden

ontdekken

Wandelen door grote open landschappen tussen de schapen in Nederland of rennend door de kleine nauwe straatjes in Rome, mij maak je er gelukkig mee.

Ik geloof dat we nooit genoeg plekken hebben gezien in de wereld en dat overal iets waardevols te zien/leren valt. Vooral in de kleine dingen.


leer mij beter kennen

Volgende

Het aftikken van een lijstje, yoga op de zondagochtend, mindfulness of een wandeling op het strand of in de bossen. Het geeft me rust en maakt m'n hoofd even leeg. Dat samen met 'offline' zijn, even geen telefoon of laptop, is mijn ultieme me-time momentje.

leer mij beter kennen

Volgende

rust

Hoe erg ik ook hou van gezond eten, Instagrammable smoothie bowls en avocado toast (omg, heaven). Ik kan ook niet zonder m'n all time favorite snacks; rose wijn, likeur 43, bitterballen, salt&vinegar chips en nachos. Ik heb ooit iets gehoord dat het gaat om balans en genieten van alle goede dingen in het leven. Wat zijn jouw quilty pleasures?

leer mij beter kennen

Volgende

genieten

meld je aan, wees de eerste die het weet en...

join the fun

Genieten op zijn best met een cappuccino in je hand met zicht op de haven. Vul je e-mail adres hieronder in en ontvang fotografie tips, inspiratie en meer!