koppelshoot

Met jullie voeten in het zand of struinend door de stad. Een koppelshoot legt vast hoe jullie leven op dit moment is, want hoe vaak staan jullie nou - naast de bekende selfie - samen op de foto? Het is een fantastisch aandenken voor later, wanneer jullie leven niet meer is zoals nu. Misschien wel een andere stad, kinderen of kleinkinderen. Om deze herinnering generaties door te geven zijn de koppelshoots altijd inclusief een linnen 15x15 album.

Het krijgen van een kindje is een van de mooiste gebeurtenissen in ons leven. Zonde dus als je dit moment niet vast laat leggen! Tijdens je zwangerschapsshoot kun je alleen op de foto of met je partner en/of gezin. Mijn stijl is kenmerkend voor de lichte en natuurlijke stijl, vaak op het strand of in de duinen met natuurlijk licht of een mooie zonsondergang, maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de fotoshoot plaats te laten vinden in de stad of op een binnenlocatie. Kies voor een locatie waar jij je prettig voelt of met een speciale betekenis. Tijdens de shoot zal ik tips geven om te poseren, maar je zult zien dat het allemaal van zelf gaat! Heb je vragen over je outfit? Ik help je hierbij graag.

Zwangerschaps-
shoot

Zwangerschapsshoot

Newborn shoot

Na 9 maanden is het eindelijk zover. Jullie kleintje is op komst en dit willen jullie natuurlijk vastleggen. Die kleine handjes, teentjes en schattige lachje. Het mooiste is om dit tussen de 1 á 2 weken te fotograferen, wanneer ze nog veel slapen. 

Ik leg dit graag vast in jullie eigen omgeving. Hierdoor hoeven jullie niet te reizen en is alles snel bij de hand (fles, luiers, schone kleding, etc). Naast dat dit prachtige plaatjes oplevert van jullie kleintje, geeft het ook de mogelijkheid jullie als kersverse ouders vast te leggen in jullie veilige omgeving. Denk aan de kinderkamer en de fles/borstvoeding geven.

Elke newborn shoot is inclusief een linnen 15x15 album om generaties door te geven en jullie kersverse gezin vol trots te showen aan familie en vrienden.

De tijd gaat zo snel dat we soms ons meest kostbare bezit vergeten: ons gezin. Wanneer ben jij voor het laatst met het hele gezin op de foto geweest? Hoeveel foto's hebben jullie samen? Kinderen groeien op, ouders worden ouder en helaas komt er ooit een moment dat het enkel herinneringen zijn die overblijven. Een familieshoot zijn dus niet enkel wat foto's, het is een tastbare herinnering die je later kunt terugkijken en herbeleven. Die knuffel, lach, trotse blik of hand op je schouder. Het is vereeuwigd. Leuk als cadeau aan jezelf, de kinderen of je ouders.

Om deze herinnering tastbaar te maken, zit er bij elke familieshoot 1 linnen 15x15 album inbegrepen. Extra albums voor het gezin kunnen worden bijbesteld. 

familie shoot

* Deze shoots zijn inclusief 21% btw, maar exclusief reis- en parkeerkosten.

– 60 tot 90 minuten fotografie
– Alle kwalitatief goede foto's nabewerkt
– Aangeleverd via een online gallerij binnen 2 weken
– Inclusief een 15x15 verrassingsalbum 

€ 345 *

PAKKET 1

tarieven

€ 600 *

Bij afname van twee shoots, bijvoorbeeld een zwangerschaps- en newbornshoot krijg je een combinatie prijs van € 600. Hierbij zit twee keer een 15x15 album inbegrepen.

PAKKET 2

boek je shoot

vraag hier meer informatie op of

Versturen

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2024

all rights reserved

|

algemene voorwaarden

|