Beter zichtbaar en meer reserveringen door horecafotografie

Zijn jullie door Covid-19 veel omzet kwijt geraakt? En merken jullie dat mensen kieskeuriger worden in wáár ze hun geld aan uitgeven? Dan is het tijd om te investeren in meer online zichtbaarheid! Zorg dat jullie ideale klant niet meer om jullie heen kan, dat het water uit hun mond loopt bij het zien van jullie gerechten of dat ze meteen uitkijken om op het heerlijke bed te ploffen bij het zien van jullie foto's! Het kan met een Hospitality fotoshoot en Social Media Beheer.

Niemand wil veel tijd kwijt zijn aan social media

Je kent het wel... je scrolt door Instagram en ziet voor de zoveelste keer die horeca onderneming met fantastische portretten, picture perfect food fotografie en goed gestijlde interieur foto's. Je beseft dat jullie social media ook wel een opfrisbeurt kan gebruiken – maar hoe kom je aan professionele foto's? En wat post je op social media?

Je hebt gelijk! Online zichtbaarheid is nu belangrijker dan ooit. Een goede uitstraling op social media versterkt jullie merk én laat zien hoe een verblijf bij jullie eruit ziet – inclusief kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit en oog voor detail.

Daarnaast zorgt een fotoshoot niet alleen voor professionelere beelden, het zorgt er ook voor dat jullie frequenter in beeld zijn bij jullie ideale klant, een reminder sturen van wat jullie te bieden hebben. Met als eind doel: herkenbaar zijn, herinnerd worden en meer reserveringen krijgen.
Hotel en restaurant fotografie

Horeca fotografie is geschikt voor jullie als:

Jullie het gevoel hebben gasten mis te lopen door niet frequent zichtbaar te zijn

Jullie zelf foto's maken met de telefoon, maar deze donker, oranje of lage kwaliteit zijn

Jullie met de handen in het haar zitten wanneer het weer tijd is om te posten (wist je dat posten zonder strategie volkomen zinloos is? Lees hier waarom)

Jullie geen goede up to date beelden hebben van personeel, gerechten of interieur

Wanneer je fotografie en social media zelf in de hand wilt houden, maar wel een opfrisser kan gebruiken over alles wat er op dit moment speelt op het vlak van social media en horeca dan is het mogelijk om een workshop voor het personeel te organiseren. Een cursus food fotografie, portretten en interieur, waarbij meerdere personeelsleden het aan het eind kunnen toepassen en aan de slag kunnen met jullie socials!

Workshops

Zijn jullie niet handig met social media en kost het gewoon te veel tijd? Dan is het uitbesteden van social media iets voor jullie! Wanneer jullie kiezen voor het Get Social pakket krijgen jullie niet alleen fantastische nieuwe foto's, maar wordt ook alles voor jullie op social media geplaatst en maandelijks geanalyseerd en bijgeschaafd. Zo kunnen jullie je blijven focussen op de core business!

Social media beheer

Wees zichtbaar, verkoop en level up door te investeren in Horeca Fotografie. Samen kijken we waar jouw onderneming precies voor staat, waar het uniek in is, we maken een plan en ik maak voor jullie een persoonlijk moodboard. Zo kunnen we gericht aan de slag en jullie onderneming (weer) in de spotlight zetten die het verdiend!

Fotografie

Wat kunnen wij voor jullie doen?

Ze weet wat ze doet, doet dit met veel plezier en dat zie je terug in de beelden. Het resultaat van de foto's is FANTASTISCH!! 

- JORIS, RESTAURANT WOLF

04

Bewerking & Aflevering

De foto's zullen bewerkt worden in een stijl die bij jullie als onderneming past – ongeacht of dit warm, cool, licht of donker is. De foto's worden binnen maximaal 2 weken aangeleverd via een persoonlijke online galerij. 

03

Fotoshoot Dag

De fotoshoot plannen we in op een dag dat het voor jullie qua beschikbaarheid goed uitkomt. Het is ook mogelijk mensen te vragen om als gast te spelen voor een persoonlijke touch. Jullie ontvangen voorafgaande van de shoot een document zodat jullie goed voorbereid zijn.

02

Moodboard & Strategie Plan

Na het kennismakingsgesprek en aan de hand van alle verkregen informatie maken we een strategisch plan – wat willen jullie bereiken en hoe gaan we dit doen. Daarnaast zullen wij een persoonlijk moodboard voor jullie opstellen zodat we tijdens de shoot dag precies weten van elkaar wat we kunnen verwachten en goed voorbereid zijn.

01

Kennismakingsgesprek

Eerst plannen we een kennismakingsgesprek in om te kijken waar jullie precies naar opzoek zijn en of wij jullie daarbij kunnen helpen. Of het nu voor een eenmalige fotoshoot is of langdurige samenwerking, het is belangrijk dat het een match.

Hoe het werkt

Fotografie en social media wordt iets waar jullie nauwelijks nog naar om hoeven te kijken. Jullie kunnen focussen op waar júllíé goed in zijn.

Jullie kunnen jullie ideale klant gericht aanspreken met beelden die jullie boodschap kracht bijzet

Mensen worden kieskeuriger waar ze hun geld uitgeven, maar jullie blijven on top of mind door consistent te posten

Wanneer mensen jullie opzoeken hebben jullie een professionele online presentatie die uitnodigt langs te komen of te reserveren

Jullie beelden passen precies bij wie jullie zijn en wat jullie willen uitstralen online

Jullie lopen niet langer achter de feiten aan en jullie beelden springen er uit vergeleken bij jullie concurrenten

Waarom nu investeren het waard is:

Is dit waar jullie naar op zoek zijn?

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we al waar je naar op zoek bent en wat de mogelijkheden zijn. Na het gesprek ontvang je van ons een document en email met daarin tips, tricks en instructies om zo goed mogelijk voorbereid aan de fotoshoot dag te beginnen. Aan de hand van het moodboard bespreken we ook welke extra atributten er nodig zijn op de foto dag zelf.

Ik kan me goed voorstellen dat jullie het spannend vinden, maar dat is (gelukkig) nergens voor nodig! Jullie zullen goed voorbereid zijn en mogen compleet jullie zelf zijn op beeld. Juist door dicht bij jullie zelf te blijven zijn jullie authentiek en zullen jullie opvallen.

Ja, juist het uitnodigen van mensen om als gast te spelen is onwijs leuk en geeft een persoonlijke touch aan de foto's! Je kunt er voor kiezen om vrienden of familie uit te nodigen (of wellicht die van collega's), maar we kunnen ook samen kijken naar potentiële gasten. Het is namelijk belangrijk dat ze passen bij het bericht dat je wilt meegeven en je doelgroep.

Ja, de foto's die jullie krijgen zijn te gebruiken voor jullie social media, website en marketing. 

De gemaakte foto's zullen door mij bewerkt worden. Deze ontvangen jullie maximaal twee weken na de geplande shoot datum. We zullen samen kijken welke stijl bewerking er het beste past bij jullie onderneming en wat jullie willen uitstralen.

De foto's zullen worden gemaakt en bewerkt passend bij jullie onderneming. Dit kan licht, donker, met veel schaduwen, kleurrijk of juist zwaar zijn. Afhankelijk van jullie wensen. Voorafgaande van de shoot maken we een plan en moodboard om dit allemaal af te spreken.

Zodra we een datum hebben gekozen en de offerte akkoord is gegeven staat jullie datum vast. Uiteraard kunnen we hier nog in schuiven wanneer het slecht weer is of er iets voordoet waar we geen invloed op hebben.

Zeker! Dit is een veel gekozen pakket door horeca ondernemers. Hierdoor heb je elk kwartaal of elke maand een nieuwe frisse lading foto's om klanten mee aan te trekken. De kosten kunnen verschillen afhankelijk van je specifieke wensen, maar hier vind je een prijs indicatie.

Kaylee Burger Fotografie

5 redenen om te kiezen voor

01

Opleiding Hotel en Eventmanagement

Na het afronden van de Engelstalige Hotel en Eventmanagement studie op Hoge School TIO is Kaylee werkzaam geweest bij verschillende hotels en restaurants. Hierdoor weet ze niet alleen goede plaatjes te schieten, maar ook wat er van belang is bij een horeca onderneming en bij gasten!

02

6 jaar ervaring op zakelijke en particuliere markt

Na werkzaam geweest te zijn in hotels en restaurants is Kaylee aan de slag gegaan als trouw- en koppelfotograaf en later voor lokale bedrijven. Door de variatie van de particuliere markt en zakelijke markt weet ze precies hoe ze producten het mooist op de foto krijgt, maar ook hoe om te gaan met mensen – en hun zo comfortabel mogelijk te laten voelen voor de camera.

03

Samen strategisch toewerken naar jullie doel

We schieten niet zomaar wat plaatjes van een picture perfect latte art. We zorgen dat er een strategie achter zit. Waar willen jullie op focussen? Wat zijn jullie USP's? Wat vind de klant belangrijk? Zo heb je beelden die je ook meteen effectief en met een doel kan inzetten.

04

Oog voor detail

Een strak getrokken tafelkleed, bestek dat recht ligt, spetters van het bord geveegd en het etiket van het product naar de camera gericht. Juist de kleine details zijn belangrijk, want op camera wordt alles onder de loep gelegd. 

05

Aanleveren binnen 2 weken

Willen jullie de foto's meteen kunnen gebruiken? De foto's ontvangen jullie binnen maximaal twee weken in een online galerij in full size en web formaat. Zo kunnen jullie ze ook direct inzetten op de website.

De investering

Bekijk hier

* Deze prijzen zijn exclusief btw en reis- en parkeerkosten.

Social media

Fotografie

vraag offerte aan

* Deze prijzen zijn exclusief btw en reis- en parkeerkosten.

€ 995,- *

 • Kennismakingsgesprek 
 • Persoonlijke moodboard & storytelling
 • 6 uur fotografie
 • 80 bewerkte foto's
 • Aangeleverd binnen 2 weken via een online galerij

basisshoot 2 – eenmalig

 • Kennismakingsgesprek 
 • Persoonlijke moodboard & storytelling
 • 3 uur fotografie
 • 40 bewerkte foto's
 • Aangeleverd binnen 2 weken via een online galerij

€ 550,- *

basisshoot 1 – eenmalig

Van € 6600,- voor € 6050,- per jaar*

 • Kennismakingsgesprek 
 • Persoonlijke moodboard & storytelling
 • Fotoshoot elke maand (12 shoots per jaar)
 • 3 uur fotografie per shoot
 • 40 bewerkte foto's per shoot
 • Aangeleverd binnen 2 weken via een online galerij

membership 2 – maandelijks

 • Kennismakingsgesprek 
 • Persoonlijke moodboard & storytelling
 • Fotoshoot elk kwartaal (4 shoots per jaar)
 • 3 uur fotografie per shoot
 • 40 bewerkte foto's per shoot
 • Aangeleverd binnen 2 weken via een online galerij

Van € 2200,- voor € 2016,- per jaar*

membership 1 – kwartaal

vraag offerte aan

vraag offerte aan

vraag offerte aan

* Deze prijzen zijn exclusief btw en reis- en parkeerkosten.

Social media

Fotografie

vraag offerte aan

* Deze prijzen zijn exclusief btw en reis- en parkeerkosten.

€ 995,- *

 • Kennismakingsgesprek 
 • Persoonlijke moodboard & storytelling
 • 6 uur fotografie
 • 80 bewerkte foto's
 • Aangeleverd binnen 2 weken via een online galerij

basisshoot 2 – eenmalig

 • Kennismakingsgesprek 
 • Persoonlijke moodboard & storytelling
 • 3 uur fotografie
 • 40 bewerkte foto's
 • Aangeleverd binnen 2 weken via een online galerij

€ 550,- *

basisshoot 1 – eenmalig

€ 5975,- per jaar*

 • Kennismakingsgesprek 
 • Persoonlijke moodboard & storytelling
 • Fotoshoot elke maand (12 shoots per jaar)
 • 3 uur fotografie per shoot
 • 40 bewerkte foto's per shoot
 • Aangeleverd binnen 2 weken via een online galerij

membership 2 – maandelijks

 • Kennismakingsgesprek 
 • Persoonlijke moodboard & storytelling
 • Fotoshoot elk kwartaal (4 shoots per jaar)
 • 3 uur fotografie per shoot
 • 40 bewerkte foto's per shoot
 • Aangeleverd binnen 2 weken via een online galerij

€ 1950,- per jaar*

membership 1 – kwartaal

vraag offerte aan

vraag offerte aan

vraag offerte aan

If not now? When?

Vul hieronder het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2024

all rights reserved

|

algemene voorwaarden

|