horeca fotografie

Hebben jullie door Covid-19 veel omzet verloren en willen jullie nu weer groeien en meer sales/reserveringen binnen krijgen? Samen vergroten we met deze fotoshoot jullie zichtbaarheid en naamsbekendheid, zowel online als offline. 

We nemen alles onder de loep, spelen in op de behoefte van jullie ideale klant en maken beelden die écht passen bij jullie en jullie authentieke verhaal. Deze beelden zijn te gebruiken op jullie social media, website en voor marketing.

Wanneer je er voor kiest om de fotografie uit te breiden met social media beheer analyseren we elke maand hoe jullie posts presteren, zodat we maandelijks kunnen bijschaven en optimaliseren.

hotel fotografie

Online zichtbaarheid is nu belangrijker dan ooit. Een goede uitstraling op social media versterkt jullie merk én laat zien hoe een verblijf bij jullie eruit ziet – inclusief jullie kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit en oog voor detail.

Daarnaast zorgt een fotoshoot niet alleen voor professionelere beelden, het zorgt er ook voor dat jullie frequenter in beeld zijn bij jullie ideale klant, een reminder sturen en een zaadje in hun hoofd planten wat jullie allemaal te bieden hebben. Met als eind doel: herkenbaar zijn, herinnerd worden en meer reserveringen krijgen.

Samen kijken we naar jullie unieke verhaal en branding, bepalen we een strategie en creëren we beelden die exact jullie doelgroep aanspreken. 

Kaylee Burger Fotografie werkt voor merken door heel Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, en Eindhoven, maar heeft ook verschillende hotels door Europa (België, Duitsland, Spanje en Italië) en de Nederlandse Antillen (Aruba, Bonaire, Curaçao).

Kaylee heeft voor Wolf Kitchen, Bar & Hotel foto's gemaakt. Ze stelde voor om een kennismakingsgesprek te houden om te kijken wat onze ideeën waren en hier voelde wij meteen dat zij weet wat ze doet. Wij hadden een afspraak gemaakt om de foto's te maken een hele dag van het hele bedrijf (hotelkamers, personeel, gerechten, de sfeer en zelfs nog foto's vanuit de lucht). Het resultaat van de foto's is FANTASTISCH!! Ze weet wat ze doet, doet dit met veel plezier en dat zie je terug in de beelden!

Wolf Alkmaar

Thank you for your incredible work. Having professional images, especially being as good as yours, is going to help us very much and for that we're grateful.

Jorge, Kamerlingh Vila Aruba

arrow

Lieve woorden van klanten

* Deze prijzen zijn exclusief btw en reis- en parkeerkosten.

 • Kennismakingsgesprek 
 • Persoonlijke moodboard & storytelling
 • 2 tot 4 uur fotografie
 • 30 foto's inclusief nabewerking passend bij jullie branding
 • Aangeleverd binnen 2 weken via een online galerij
 • Wil je elke maand of kwartaal een shoot? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden!

€ 795 *

PAKKET FOTO 1

tarieven

€ 1295 *

 • Kennismakingsgesprek 
 • Persoonlijke moodboard & storytelling
 • 4 tot 8 uur fotografie
 • 70 foto's inclusief nabewerking passend bij jullie branding
 • Aangeleverd binnen 2 weken via een online galerij
 • Wil je elke maand of kwartaal een shoot? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden!

PAKKET FOTO 2

€ op aanvraag

Wanneer je jullie fotoshoots wilt uitbreiden met het social media pakket kijken we samen wat het beste bij jullie past – hoevaak per jaar een shoot, hoevaak per week posten, teksten, Instagram stories/videos, etc. 

Kun jij dit gebruiken? Stuur me dan een bericht voor een gratis match call om te zien wat het beste bij jullie past!

PAKKET SOCIAL

boek je shoot

vraag hier meer informatie op of

Versturen

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2022

all rights reserved

|