loveshoot

Met jullie voeten in het zand of struinend door de stad. Een loveshoot of koppelshoot legt vast hoe jullie leven op dit moment is, sfeervol in beeld gebracht en zonder storende elementen op de achtergrond. En zeg nou eerlijk: hoe vaak staan jullie - naast de bekende selfie - samen op de foto? Een loveshoot is een fantastisch aandenken voor later, wanneer jullie leven anders is dan nu. Misschien wel in een nieuwe woonplaats, met kinderen of kleinkinderen. Om deze herinnering generaties door te geven, zijn de koppels-fotoshoots altijd inclusief een linnen 15x15 album.

– 60 tot 90 minuten fotografie
– Ongeveer 90 bewerkte beelden
– Aangeleverd via een online gallerij binnen 2 weken
– Inclusief een 15x15 verrassingsalbum 
– Outfit wissel mogelijk
– Kleding- en locatieadvies

€ 395 *

LOVESHOOT

tarieven

Een uniek cadeau om te geven en te krijgen, want wat is er nou mooier dan een herinnering te mogen vereeuwigen met diegene die je het meest liefhebt! De gift card is leuk om te geven voor een newborn-, zwangerschaps-, gezin- of loveshoot.

GIFT CARD

* Deze shoots zijn inclusief 21% btw, maar exclusief reis- en parkeerkosten.

werkwijze

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken je wensen en plannen een datum voor de loveshoot.

01

02

03

04

Tijd om te shooten! En geen zorgen over hoe je je kunt voorbereiden. Je krijgt van mij een bericht met alles waarmee je rekening moet houden. Mocht je zelf nog vragen hebben, stel ze gerust!

Na de loveshoot ontvang je van mij de factuur. Zowel de betaaltermijn als de levering van de foto's is 2 weken. 

De foto's ontvang je binnen 2 weken via een persoonlijke online galerij. Hierna stuur ik je per post een gratis 15x15 album van je koppelshoot, plus een extra verrassing. Want een kostbare herinnering moet je ook kunnen vasthouden in plaats van alleen op een scherm bekijken.

jullie relatie vereeuwigd

Een afspraak met mij als jullie loveshoot fotograaf is om veel redenen een superleuk idee! Het wordt een intiem event waarin jullie als koppel ontspannen in de spotlights staan. We kiezen samen een mooie locatie en ik zorg voor een relaxte setting. Ook geef ik met plezier kledingadvies voor de loveshoot. Alleen het weer kan ik niet bepalen :-) Maar mocht het stortregenen, dan bespreken we hoe we dit oplossen. En weet je: zelfs onder een paraplu maak ik toffe foto’s!

Het resultaat: een onvergetelijke koppelshoot waar jullie liefde vanaf spat. Leuk voor jullie zelf voor nu en later, en ook als tastbaar cadeau voor je (groot)ouders. Want ik lever loveshoot-foto’s op bestelling ook geprint, in de uitvoering die jullie willen.

Waarom een loveshoot?

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2024

all rights reserved

|

algemene voorwaarden

|