Zwangerschaps-shoot

Zwangerschapsshoot

Zwanger zijn, een kindje dragen: het is een van de mooiste dingen die je in het leven kunt meemaken. Zonde als je deze unieke tijd niet laat vastleggen! Tijdens een zwangerschapsshoot kun je alleen op de foto, maar ook met je partner of je hele gezin. Jij bepaalt. Mijn zwangerschapsfotografie heeft een lichte en natuurlijke stijl. In de lente of (na)zomer passen het strand en de duinen mooi daarbij – met warm licht of misschien zelfs een gouden zonsondergang. Maar natuurlijk kan je zwangerschapsfotoshoot ook plaatsvinden in de stad of – als het kouder is – op een sfeervolle binnenlocatie. Kies voor een plek waar jij je prettig voelt of die voor jullie een speciale betekenis heeft. 

– 60 tot 90 minuten fotografie
– Ongeveer 90 bewerkte beelden
– Aangeleverd via een online gallerij binnen 2 weken
– Inclusief een 15x15 verrassingsalbum 
– Outfit wissel mogelijk
– Kleding- en locatieadvies

€ 395 *

ZWANGERSCHAPSSHOOT

tarieven

Een uniek cadeau om te geven en te krijgen, want wat is er nou mooier dan een herinnering te mogen vereeuwigen met diegene die je het meest liefhebt! De gift card is leuk om te geven voor een newborn-, zwangerschaps-, gezin- of loveshoot.

GIFT CARD

* Deze shoots zijn inclusief 21% btw, maar exclusief reis- en parkeerkosten.

werkwijze

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de zwangerschapsshoot in. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de datum waarop je bent uitgerekend.

01

02

03

04

Tijd om te shooten! En geen zorgen over hoe je je kunt voorbereiden. Je krijgt van mij een bericht met alles waarmee je rekening moet houden. Ook als je partner of je gezin meedoen aan de shoot. Mocht je zelf nog vragen hebben, stel ze gerust!

Na de zwangerschapsshoot ontvang je van mij de factuur. Zowel de betaaltermijn als de levering van de foto's is 2 weken. 

De foto's ontvang je binnen 2 weken via een persoonlijke online galerij. Hierna stuur ik je per post een gratis 15x15 album van je zwangerschapsshoot plus een extra verrassing. Want een kostbare herinnering moet je ook kunnen vasthouden in plaats van alleen op een scherm bekijken.

Vereeuwigd voor jullie en je kindje

‘Mama, hoe was het toen ik in jouw buik zat?’ Die vraag krijg je zonder twijfel een keer te horen als je kindje opgroeit. Hoe mooi is het dan als jullie zoon of dochter de foto’s van je zwangerschapsshoot kan bekijken! En waarschijnlijk wil je dat zelf ook graag, na je bevalling of járen later. Een prachtig aandenken aan een bijzondere tijd. Om deze herinnering generaties door te geven zijn mijn zwangerschapsshoots altijd inclusief een linnen 15x15 album.
Vind je het spannend? Tijdens de zwangerschapsshoot kan ik tips geven om te poseren, maar je zult zien dat het allemaal vanzelf gaat! En heb je vragen over je outfit? Ik help je hierbij graag.

Waarom een ZWANGERSCHAPSSHOOT?

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2024

all rights reserved

|

algemene voorwaarden

|