Reviews

Lees hier wat klanten schrijven over Kaylee Burger Fotografie

"Kaylee heeft op een hele ontspannen manier een fantastische fotoshoot gedaan met ons gezin"

We hebben met ons gezin een fotoshoot gehad in de duinen van Bloemendaal. Kaylee is heel toegankelijk en geeft adviezen, maar eigen ideeën zijn ook welkom. Er was een ontspannen/gemoedelijke sfeer. Kaylee "beweegt" ook mee met de situatie, zoals kleine kinderen die er even geen zin in hebben, dan laat ze dat even en stelt ouders en kind gerust. Pakt dan een ander shootje of wacht geduldig. Ik raad haar dan zeker aan als je een mooie en fijne fotoshoot wilt organiseren.

Loes

"Betrokken en mooie foto's"

Onlangs hebben wij een familie fotoshoot gedaan bij Kaylee. De foto's zijn ontzettend leuk en spontaan en geven echt een mooi beeld van onze dag en onze familie! Heel fijn vonden wij de betrokkenheid van Kaylee, ze dacht mee met onze gewenste, maar toch bijzondere locatie voor de shoot en kwam zelf ook met ideeën. Kaylee nam rustig de tijd voor de foto's (dus het ging ook prima met onze kleintjes) en heeft zo onze gezellige dag prima kunnen vastleggen. Een aanrader!

Anika

"Hele leuke en relaxte fotoshoot"

Op zondag 25 juni hebben we mat Kaylee een familie shoot gedaan op het strand. Het was een hele warme dag dus hebben we de plannen bijgesteld en alle foto's op het strand gemaakt en hebben de duinen laten zitten. Het ging allemaal heel ontspannen. Kylee helpt bij de leuke poses maar eigen inbreng vindt ze ook prima. Ze speelt goed in op de situatie en als 1 vd kleinere kinderen afgeleid was, maakte ze daar of gebruik van door spontane foto's te maken of ze trok de aandacht weer terug. We hebben de foto's inmiddels ontvangen en zijn er heel blij mee! Het is lastig kiezen voor ons welke foto's we willen uitvergroten. Wij kijken terug op een leuk familie uitje, met de foto's als herinnering!

Wendy

"Leuke shoot met een mooi eindresultaat"

Super leuke shoot met Kaylee als fotograaf gehad! Ze leidt de shoot en geeft je tips waar nodig. Door de spontane en open houding van Kaylee voelde het ook totaal niet ongemakkelijk en was iedereen comfortabel. Dit zie je terug op de foto. Iedereen is super blij met de prachtige foto's. Ik zou een shoot bij Kaylee zeker nog een keer doen en ook aanraden voor anderen!

DOSHA

wat kun je verwachten

de werkwijze

01

kennismaking

Stuur me een berichtje met waar je naar op zoek bent, dan kunnen we even appen of bellen over al je wensen 

02

datum reserveren

Daarna kunnen we een datum reserveren en kijken welke locatie het beste bij jullie past

03

Voor de shoot

Wanneer je vragen hebt voorafgaande van de shoot, bijvoorbeeld over kleding of de locatie, kun je me altijd appen. Natuurlijk mag je ook je kleding combinaties of setjes doorsturen als je twijfelt. Alles voor de mooiste foto's!

04

De shoot

Op de dag van de shoot ontmoeten we elkaar en maken we er een leuke ochtend of avond van - die vooral in het teken staat van herinneringen maken.

05

De foto galerij en het album

Na de shoot ontvangen jullie de foto's via een online galerij en ontvangen jullie ook een 15x15 album en prints

by the numbers

AT A GLANCE

25

THE NUMBER OF

WEDDINGS WE SHOOT PER YEAR

15k

THE NUMBER OF

MILES WE DROVE LAST YEAR

95%

THE NUMBER OF

OUR COUPLES WHO DO FIRST LOOKS

24

THE NUMBER OF

GROOMS THAT CRied. HARD.

9

THE NUMBER OF

COUNTRIES we've traveled to

25

THE NUMBER OF

ALBUMS we deliver annually

Kaylee Burger Fotografie

Laten we samen jullie herinneringen vastleggen!

Want hoevaak ga je nu op de foto? En staat iedereen van het gezin of de familie er op? Foto's om in te lijsten, te bewaren en generaties door te geven. Het is tijd om jullie herinneringen te vangen op beeld en voor altijd te bewaren.

Let ME Tell Your FAMILY'S Story.

Reserveer datum

Ben je er klaar voor?

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2024

all rights reserved

|

algemene voorwaarden

|