Waarom een gezin- of familieshoot?

Herken je dit? Op familiefoto’s ontbreekt er vaak iemand. De fotograaf. Meestal jij als moeder dus. Of een van de kinderen kijkt steeds net de andere kant op. Wil je een keer écht samen op de foto en zeker weten dat iedereen spontaan op de gezinsfoto staat? Boek dan een familieshoot. Door mijn hospitality-ervaring draai ik mijn hand niet om voor het werken met groepen mensen. Tussen het fotograferen door kijken we samen naar de beelden en kunnen we makkelijk nog iets aanpassen. Je mag zelf de locatie van je familie-fotoshoot bepalen. En vind je dat lastig, dan kan ik hiervoor leuke ideeën aandragen. Ik fotografeer vooral in Noord-Holland, maar kom ook met plezier naar andere plekken in Nederland.

Hoe werkt het

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken wat jullie willen, en plannen de familieshoot in.

01

02

03

04

Tijd om te shooten! En geen zorgen over hoe je je kunt voorbereiden. Je krijgt van mij een bericht met alles waarmee iedereen op de familieshoot rekening moet houden. Mocht je zelf nog vragen hebben, stel ze gerust!

Na de familieshoot ontvang je van mij de factuur. Zowel de betaaltermijn als de levering van de foto's is 2 weken. 

De foto's ontvang je binnen 2 weken via een persoonlijke online galerij. Hierna stuur ik je per post een gratis 15x15 album van je familieshoot plus een extra verrassing. Want een kostbare herinnering moet je ook kunnen vasthouden in plaats van alleen op een scherm bekijken.

– 60 tot 90 minuten fotografie
– Ongeveer 90 bewerkte beelden
– Aangeleverd via een online gallerij binnen 2 weken
– Inclusief een 15x15 verrassingsalbum 
– Outfit wissel mogelijk
– Kleding- en locatieadvies

€ 395 *

FAMILIE SHOOT

Tarieven

Een uniek cadeau om te geven en te krijgen, want wat is er nou mooier dan een herinnering te mogen vereeuwigen met diegene die je het meest liefhebt! De gift card is leuk om te geven voor een newborn-, zwangerschaps-, gezin- of loveshoot.

GIFT CARD

* Deze shoots zijn inclusief 21% btw, maar exclusief reis- en parkeerkosten.

Leuk voor nu, een herinnering voor later

Kinderen groeien op waar je bij staat. Jij, je ouders, broers en zussen worden ouder. Hoe mooi is het daarom om een levensfase af en toe te vereeuwigen? Daar geniet je nu van en kijk je later met een glimlach op terug. Bovendien doe je je ouders of oma en opa een enorm plezier met een prachtige ongedwongen familiefoto. Een ontroerend cadeau voor een verjaardag of huwelijksjubileum. Wil je je plannen voor een familieshoot met mij bespreken? Dat kan altijd. Bel me of vul het contactformulier in om een afspraak voor een gesprek te maken. 

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2024

all rights reserved

|

algemene voorwaarden

|