Newborn fotoshoot

Negen maanden vol spanning gewacht, en nu is jullie kleintje geboren! En natuurlijk willen jullie álles onthouden: die mini handjes en teentjes, die zachte nesthaartjes, dat tevreden halve glimlachje in de slaap. Maar je dagen zijn ook gevuld met herstel, bezoek, aandacht voor broertje of zusje misschien, en gewoon wennen aan de nieuwe situatie. Zelf rustig de tijd nemen voor mooie babyfoto’s schiet er dan snel bij in. Een newborn fotoshoot inplannen is daarom een heel goed idee. Want voor je het weet, zijn die bijzondere weken definitief voorbij… Met newborn fotografie kun je altijd terugkijken op de eerste prille levensfase van je kindje. 

Onvergetelijke momenten veilig vastgelegd

De eerste 7 tot 14 dagen slaapt een kindje nog veel en diep. Daarom is dit een goede periode voor newborn fotografie. Ik doe de shoot graag in jullie eigen veilige omgeving, de babykamer bijvoorbeeld. Hierdoor hoeven jullie niet te reizen en is alles snel bij de hand (fles, luiers, schone kleding etc.) De newbornshoot levert natuurlijk de prachtigste plaatjes op van jullie kleintje. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om jullie als trotse ouders (en grote zus of broer) te fotograferen. Wil je de borst- of flesvoeding (discreet) laten vastleggen? Ook dat kan!

– 60 tot 90 minuten fotografie
– Ongeveer 90 bewerkte beelden
– Aangeleverd via een online gallerij binnen 2 weken
– Inclusief een 15x15 verrassingsalbum 
– Outfit wissel mogelijk
– Kleding- en locatieadvies

€ 395 *

FAMILIE SHOOT

tarieven

Een uniek cadeau om te geven en te krijgen, want wat is er nou mooier dan een herinnering te mogen vereeuwigen met diegene die je het meest liefhebt! De gift card is leuk om te geven voor een newborn-, zwangerschaps-, gezin- of loveshoot.

GIFT CARD

* Deze shoots zijn inclusief 21% btw, maar exclusief reis- en parkeerkosten.

werkwijze

Wacht niet te lang met boeken! Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de newbornshoot. Natuurlijk op een moment dat het jullie goed uitkomt. 

01

02

03

04

Tijd om te shooten! En geen zorgen over hoe je je kunt voorbereiden. Je krijgt van mij een bericht met alles waarmee je rekening moet houden. Mocht je zelf nog vragen hebben, stel ze gerust!

Na de newbornshoot ontvang je van mij de factuur. Zowel de betaaltermijn als de levering van de foto's is 2 weken. 

De foto's ontvang je binnen 2 weken via een persoonlijke online galerij. Hierna stuur ik je per post een gratis 15x15 album van de newbornshoot plus een extra verrassing. Want een kostbare herinnering moet je ook kunnen vasthouden in plaats van alleen op een scherm bekijken.

een herinnering voor jullie en je kindje

Misschien vind je het spannend, zo’n newborn fotoshoot. Dat snap ik! Juist daarom fotografeer ik het liefst in jullie vertrouwde thuisomgeving en stel ik mij in op het ritme van jullie kleintje. Zonder haast. Ik geef tips om te poseren, maar je zult vast merken dat het heel natuurlijk gaat. Heb je vragen over je outfit? Ik help je hierbij graag. Zo maken we samen een prachtig aandenken aan een unieke tijd. Om deze herinnering generaties door te geven zijn mijn newbornshoots altijd inclusief een linnen 15x15 album. Daarmee kun je je kersverse gezin vol trots showen aan iedereen die het wil zien!

extra informatie over een newbornshoot

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2024

all rights reserved

|

algemene voorwaarden

|