Beautiful shoot of M+J in small village Hoorn

Koppels en gezinnen

14 December, 2020

Categorie:

Geplaatst op:

Een loveshoot in het centrum van Hoorn. De stad waar ik van mijn 5e tot vorig jaar woonde, maar toch telkens tijdens een fotoshoot weer anders naar kijk. Bijvoorbeeld het plein en het West-Fries Museum. Zo bijzonder!

En ondanks dat het weer niet echt mee zat ben ik blij met het resultaat van de beelden! Ik denk dat juist daardoor de beelden een knusse, warme, herfst sfeer hebben gekregen.

“No matter the weather” zoek ik altijd een locatie die de lichte, romantische, tijdloze en frisse look en feel terug laat komen in jullie beelden. Ik denk dat daardoor in elk seizoen een prachtig moment is om ‘jullie moment’ in beeld vast te leggen als herinnering voor later.

ga terug naar blog overzicht

© KAYLEE BURGER PHOTOGRAPHY 2024

all rights reserved

|

algemene voorwaarden

|