Tarieven &

informatie

Bruiloften | koppels | ZWANGERSCHAPPEN | Gezinnen 

Koppels

Is het met het zand tussen jullie tenen, het zomerse zonnetje op jullie gezicht of een fris windje door jullie haar? Een strandtent, een prachtig landgoed of heerlijk in jullie eigen huis. Jullie liefdesshoot moet plaatsvinden op een, voor jullie, betekenisvolle locatie. Tijdens deze dag ben ik het derde wiel aan de wagen en leg ik jullie momenten vast op een natuurlijke manier. Ik vind het belangrijk dat de shoot ontspannen is en jullie helemaal jullie zelf kunnen zijn. Hiervoor is vertrouwen nodig. Daarom leer ik jullie eerst graag kennen! Je kunt me een berichtje sturen of even bellen.

€ 299,-

boek nu

Tarieven

± 60 minuten fotografie
2 outfits mogelijk
Ruime selectie hoge resolutie beelden in kleur en zwart/wit
Afgeleverd in een persoonlijke online fotogallerij + mini album

incl. btw en excl. 21 c/km

zwangerschappen & gezinnen

Wauw, dit blijft magisch. Elke. keer. weer. De bolle buik, de emoties, de trotse papa's en mama's to be en soms zelfs een grote trotse broer of zus, opa of oma. Het zijn de bijzondere momenten die we willen vastleggen om later terug te kijken. Hoe klein je was, hoe bol de buik was en hoe groot de lach was op het snoetje van je trotse zus. Wil jij ook deze unieke herinneringen vastleggen op beeld? Stuur mij dan een berichtje via het contact formulier of een email naar contact@kayleeburger.com.

€ 299,-

Tarieven

± 60 minuten fotografie
2 outfits mogelijk
Ruime selectie hoge resolutie beelden in kleur en zwart/wit
Afgeleverd in een persoonlijke online fotogallerij + mini album

incl. btw en excl. 21 c/km

boek nu

your lovestory forever frozen in time

bruiloften

Jullie dag vol liefde, passie en geluk. Met een lach en met een traan. Ik ben onwijs dankbaar dat ik deze prachtige momenten van jullie vast mag leggen met mijn camera en dat ik deel mag zijn van jullie liefdesverhaal. Elke bruiloft is uniek en ik wil dat jullie dat terug zien in de foto's. Geen ongemakkelijke poses of gereproduceerde momenten, maar echte spontane beelden en emoties. Ik wil met mijn foto's er voor zorgen dat jullie jaren na jullie grote dag het album open slaan en de gehele dag weer herbeleven. Elk klein detail en elk moment, met iedereen die aanwezig was. Om deze kwaliteit te garanderen fotografeer ik slechts een paar bruiloften per jaar. Je kunt jullie plekje nu alvast reserveren via het contact formulier of via contact@kayleeburger.com

vanaf € 1500,-

Vraag meer informatie op

Tarieven

vanaf 6 uur fotografie
minimaal 300 beelden in kleur en zwart/wit
Afgeleverd in een persoonlijke online fotogallerij en USB stick
Luxe fine art foto album mogelijk

Familie van den Boogard

1/4

Over jou waren ze het meest enthousiast

Lieve Kaylee, wat een mooie foto’s heb je voor ons gemaakt! We hebben inmiddels wel wat ervaring met fotografen voor de kinderen, maar over jou waren ze het meest enthousiast! Het was niet makkelijk voor je om onze zes kinderen allemaal mooi op de foto te krijgen, maar je voelde hen goed aan en bleef heel rustig terwijl zij rondstuiterden en hierdoor is het je gelukt hele mooie foto’s te maken. De ongedwongen sfeer, en ook vele niet geposeerde foto’s hebben een heel mooi resultaat opgeleverd waar we nog jaren van gaan genieten. 

Burcu en Mesut

2/4

Kaylee weet precies de momenten te pakken

We zijn super blij met de foto’s die zijn genomen door Kaylee!
Voor ons als jong gezin was het een zeer bijzondere dag om deze waardevolle momenten vast te leggen. Ongetwijfeld zullen we over 30jaar nog met een glimlach terugkijken. Onvergetelijk!

De foto’s zijn bijzonder mooi en van zeer hoge kwaliteit. Kaylee weet precies de momenten te pakken en kan hier echt een pracht werk van maken! Zeer professioneel en deskundig!


wij voelde ons meteen op ons gemak

Kaylee als fotografe op onze dag was een droom die uitkwam! Ze gaat zo ontspannen te werk  en wij voelde ons meteen op ons gemak bij haar. Hierdoor hebben wij foto’s die van het beeld afspatten! Dankjewel Kaylee voor de prachtige foto’s!

Romy en Niels

3/4

we zijn zo blij met een vader-dochter moment op beeld!

Ik vroeg kaylee voor een shoot van mij en mijn vader. Ik vond het zo spannend. Ik dacht namelijk dat het ongemakkelijk zou zijn om 'verplicht' op een foto te moeten, maar dat was het absoluut niet! Kaylee stelt je gerust en alles ging zo natuurlijk. Ohja, en dan het eind resultaat... deze vrouw heeft pure gouden handen! We zijn er zo blij mee dat we een vader en dochter moment op beeld hebben. Iedereen die er aan zit te denken om een shoot in te plannen zeg ik tegen niet twijfelen en gewoon doen, want je hebt dat moment voor altijd op beeld!

Familie Palmas

4/4