With me on your day

your photos will be romantic, elegant and unique as you are

BRUILOFTEN

Jullie dag vol liefde, passie en geluk. Met een lach en met een traan. Ik ben onwijs dankbaar dat ik deze prachtige momenten van jullie vast mag leggen met mijn camera en dat ik deel mag zijn van jullie liefdesverhaal. Elke bruiloft is uniek en ik wil dat jullie dat terug zien in de foto's. Geen ongemakkelijke poses of gereproduceerde momenten, maar echte spontane beelden en emoties. Ik wil met mijn foto's er voor zorgen dat jullie jaren na jullie grote dag het album open slaan en de gehele dag weer herbeleven. Elk klein detail en elk moment, met iedereen die aanwezig was. Om deze kwaliteit te garanderen fotografeer ik slechts een paar bruiloften per jaar. Je kunt jullie plekje nu alvast reserveren via het contact formulier of via contact@kayleeburger.com

LOVESHOOTS

Is het met het zand tussen jullie tenen, het zomerse zonnetje op jullie gezicht of een fris windje door jullie haar? Een strandtent, een prachtig landgoed of heerlijk in jullie eigen huis. Jullie liefdesshoot moet plaatsvinden op een, voor jullie, betekenisvolle locatie. Tijdens deze dag ben ik het derde wiel aan de wagen en leg ik jullie momenten vast op een natuurlijke manier. Ik vind het belangrijk dat de shoot ontspannen is en jullie helemaal jullie zelf kunnen zijn. Hiervoor is vertrouwen nodig. Daarom leer ik jullie eerst graag kennen! Je kunt me een berichtje sturen of gezellig even bellen.

Liefde vier je samen met je dierbaren, op een prachtige plek in een warm land. Met korreltjes zand tussen je tenen of omringd door de geur van olijfbomen. Liefde vier je op een bijzondere plek in Nederland. In de tuin van een kasteel of op het terras van een strandpaviljoen met een mooie jurk die danst in de wind. Het ervaren van liefde is speciaal en elke bruiloft is bijzonder. Ik ben gelukkig dat ik als fine art fotograaf deze speciale momenten mag vastleggen. Dat ik de sfeer, elke lach en die ene traan van een intens liefdesverhaal mag vereeuwigen in mijn foto’s.

ZWANGERSCHAPPEN

Wauw, dit blijft magisch. Elke. keer. weer. De bolle buik, de emoties, de trotse papa's en mama's to be en soms zelfs een grote trotse broer of zus, opa of oma. Het zijn de bijzondere momenten die we willen vastleggen om later terug te kijken. Hoe klein je was, hoe bol de buik was en hoe groot de lach was op het snoetje van je trotse zus. Wil jij ook deze unieke herinneringen vastleggen op beeld? Stuur mij dan een berichtje via het contact formulier of een email naar contact@kayleeburger.com.

COMMERCIAL

Wil je samen je lookbook, catalogus of producten fotograferen? I'm in! De afgelopen jaren heb ik een steeds grotere passie ontwikkeld voor styled shoots. Ik word dan ook super enthousiast als we samen jou ideeën tot leven kunnen brengen. Voor commercial shoots hanteer ik een speciaal tarief, passend bij jouw wensen, behoeften en budget. Vul het contact formulier in of stuur een mail met je wensen en ideeën naar contact@kayleeburger.com.

meld je aan, wees de eerste die het weet en...

join the fun

Genieten op zijn best met een cappuccino in je hand met zicht op de haven. Vul je e-mail adres hieronder in en ontvang fotografie tips, inspiratie en meer!

Toen ons zoontje Davey een paar weekjes oud was, heeft Kaylee een lifestyle shoot gedaan bij ons thuis. Wij vonden het erg fijn dat ze bij ons thuis kwam, wat vertrouwd voelde. Kaylee heeft ontzettend mooie foto’s gemaakt van ons drietjes! Ze had veel geduld met het maken van de foto’s van Davey. Ze had allerlei leuke ideeën om Davey en ons op de foto te zetten. De foto’s zijn dan ook prachtig geworden! Wij raden Kaylee erg aan als je een rustige, professionele fotograve zoekt. Nogmaals bedankt lieve Kaylee!

- Linsey & Kevin

"Wij vonden het erg fijn dat ze bij ons thuis kwam, wat vertrouwd voelde"

Lieve woordem

Dit is wat klanten zeggen

Vorig jaar vonden wij het tijd voor een nieuwe website. Een die toegankelijk en vooral persoonlijk was. Mooie, professionele foto's van de medewerkers hoorde daar bij. Kaylee heeft voor ons deze foto's gemaakt. En hoewel niet iedereen even graag op de foto ging wist zij iedereen op zijn of haar gemak te stellen met haar rust en enthousiaste houding heeft zij mooie persoonlijke foto’s gemaakt. Het resultaat mag er wezen, wij zijn trots op de mooie foto’s die Kaylee van ons heeft gemaakt. 

- Carla Ouwens (ZeneZ BV)

"alhoewel niet iedereen even graag op de foto ging, wist zij iedereen op hun gemak te stellen"