BRUILOFTEN

Jullie dag vol liefde, passie en geluk. Met een lach en met een traan. Ik ben onwijs dankbaar dat ik deze prachtige momenten van jullie vast mag leggen met mijn camera en dat ik deel mag zijn van jullie liefdesverhaal. Elke bruiloft is uniek en ik wil dat jullie dat terug zien in de foto's. Geen ongemakkelijke poses of gereproduceerde momenten, maar echte spontane beelden en emoties. Ik wil met mijn foto's er voor zorgen dat jullie jaren na jullie grote dag het album open slaan en de gehele dag weer herbeleven. Elk klein detail en elk moment, met iedereen die aanwezig was. Om deze kwaliteit te garanderen fotografeer ik slechts een paar bruiloften per jaar. Je kunt jullie plekje nu alvast reserveren via het contact formulier of via contact@kayleeburger.com

LOVESTORIES

Is het met het zand tussen jullie tenen, het zomerse zonnetje op jullie gezicht of een fris windje door jullie haar? Een strandtent, een prachtig landgoed of heerlijk in jullie eigen huis. Jullie liefdesshoot moet plaatsvinden op een, voor jullie, betekenisvolle locatie. Tijdens deze dag ben ik het derde wiel aan de wagen en leg ik jullie momenten vast op een natuurlijke manier. Ik vind het belangrijk dat de shoot ontspannen is en jullie helemaal jullie zelf kunnen zijn. Hiervoor is vertrouwen nodig. Daarom leer ik jullie eerst graag kennen! Je kunt me een berichtje sturen of even bellen.

ZWANGERSCHAPPEN

Wauw, dit blijft magisch. Elke. keer. weer. De bolle buik, de emoties, de trotse papa's en mama's to be en soms zelfs een grote trotse broer of zus, opa of oma. Het zijn de bijzondere momenten die we willen vastleggen om later terug te kijken. Hoe klein je was, hoe bol de buik was en hoe groot de lach was op het snoetje van je trotse zus. Wil jij ook deze unieke herinneringen vastleggen op beeld? Stuur mij dan een berichtje via het contact formulier of een email naar contact@kayleeburger.com.

Kaylee als fotografe op onze dag was een droom die uitkwam! Ze gaat zo leuk te werk door iedereen op z’n gemak te stellen en te laten lachen waardoor ze de foto’s krijgt die van het beeld afspatten! Dankjewel Kaylee voor de prachtige foto’s!

"HAAR MANIER VAN FOTOGRAFEREN IS ECHT PRACHTIG!"

Lieve woorden

Dit is wat klanten zeggen

Romy + Niels

Toen ons zoontje Davey een paar weekjes oud was, heeft Kaylee een lifestyle shoot gedaan bij ons thuis. Wij vonden het erg fijn dat ze bij ons thuis kwam, wat vertrouwd voelde. Kaylee heeft ontzettend mooie foto’s gemaakt van ons drietjes! Ze had veel geduld met het maken van de foto’s van Davey. Ze had allerlei leuke ideeën om Davey en ons op de foto te zetten. De foto’s zijn dan ook prachtig geworden! Wij raden Kaylee erg aan als je een rustige, professionele fotograve zoekt. Nogmaals bedankt lieve Kaylee!

Linsey + Kevin

"Wij vonden het erg fijn dat ze bij ons thuis kwam, wat vertrouwd voelde"

Lieve woorden

Dit is wat klanten zeggen

Vorig jaar vonden wij het tijd voor een nieuwe website. Een die toegankelijk en vooral persoonlijk was. Mooie, professionele foto's van de medewerkers hoorde daar bij. Kaylee heeft voor ons deze foto's gemaakt. En hoewel niet iedereen even graag op de foto ging wist zij iedereen op zijn of haar gemak te stellen met haar rust en enthousiaste houding heeft zij mooie persoonlijke foto’s gemaakt. Het resultaat mag er wezen, wij zijn trots op de mooie foto’s die Kaylee van ons heeft gemaakt. 

"alhoewel niet iedereen even graag op de foto ging, wist zij iedereen op hun gemak te stellen"

Lieve woorden

Dit is wat klanten zeggen

Carla Ouwens